Spirtoase
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Romul se poate consuma sec, la temperatura camerei sau cu gheața, sau în diverse cocktailuri. Cele mai celebre cocktailuri pe baza de rom sunt Mojito, Pina Colada sau Cuba...
Soiuri: Cereale
Alcool: 40%
Descriere Culoare pală roșiatică și gust bogat în nuanțe de cereale fine și miros de flori de câmp. Gustul ușor de afumat se simte în finish, de...
Buchet: Brâncoveanu XO este un vin ars caracterizat de note lemnoase, cu esență de vanilie, parfum fin de coajă de portocale și cocos.
Gust / Postgust: GUST: Maturarea în b...
Descriere Whitley Neill este un gin produs dupa metode traditionale, din generatie in generatie, incepand cu anul 1762. Se remarca atat prin aparitia spectaculoasa, cat si prin gu...
Descriere Tequila se produce din căpățânile de agavă albastră, plante pe care mexicanii le numesc piñas. O astfel de căpățână se coace în 8-10 ani, timp în care conținutul de zahăr ...
Descriere Tequila se produce din căpățânile de agavă albastră, plante pe care mexicanii le numesc piñas. O astfel de căpățână se coace în 8-10 ani, timp în care conținutul de zahăr ...
Descriere Vodka poate fi produsă din aproape orice conţine zahăr sau amidon. Ea se obține de obicei din ingrediente precum cereale, struguri, chiar şi trestie de zahăr, prin distila...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whitley Neill este un gin produs dupa metode traditionale, din generatie in generatie, incepand cu anul 1762. Se remarca atat prin aparitia spectaculoasa, cat si prin ...
Descriere Whitley Neill este un gin produs dupa metode traditionale, din generatie in generatie, incepand cu anul 1762.Acest Gin are o dulceata aparte ce se armonizeaza perfect ...
Descriere Whitley Neill este un gin produs dupa metode traditionale, din generatie in generatie, incepand cu anul 1762. Se remarca atat prin aparitia spectaculoasa, cat si prin ...
Descriere Whitley Neill este un gin produs dupa metode traditionale, din generatie in generatie, incepand cu anul 1762. Se remarca atat prin aparitia spectaculoasa, cat si prin ...
Descriere Whitley Neill este un gin produs dupa metode traditionale, din generatie in generatie, incepand cu anul 1762. Se remarca atat prin aparitia spectaculoasa, cat si prin ...
Descriere Whitley Neill este un gin produs dupa metode traditionale, din generatie in generatie, incepand cu anul 1762. Se remarca atat prin aparitia spectaculoasa, cat si prin gu...