Single Malt
Denumirea Single Malt se refera la whisky obtinut exclusive din malt de orz, care provine dintr-o singura distilerie.Numele respectivei distilerii este notat intotdeauna pe eticheta sticlei. Pentru a construi caracterul unic al unei marci de Single Malt, producatorii amesteca continutul din butoaie cu vechimi diferite apartinand aceleiasi distilerii. Vechimea notata pe eticheta indica intotdeauna vechimea celui mai tanar malt care intra in compozitia sortimentului. In general, sortimentele Single Malt sunt associate traditiei scotiene chiar daca, in ziua de azi, acestea sunt produse in mai multe tari de pe glob. De aici si denumirea de Scoth Whisky Single Malt.Pentru acest sortiment, legea impune o invechire minima obligatory de trei ani in butoaie din lemn de stejar.
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whis...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...
Descriere Whisky-ul se obține din fermetarea cerealelor – orz, grâu, porumb, secară și se ține în butoaie de stejar ars, de aici și culoarea brună a băuturii. Pentru a savura whisky...